Boliglån

Home lånekapital er typisk valget af første valg af boligkøbere, andet valg af folk, der ikke ejer deres hjem endnu, og tredje valg af folk, der allerede ejer deres hjem og ikke ønsker Oplev yderligere stress, når de vælger hjem lånekapital.

Home lånekapital kan være af særlig nytte for dig, hvis du allerede ejer dit hjem og har opbygget nogle egenkapital i det. Home lånekapital er kendetegnet ved satser, der er uafhængige af prime og kan være betydeligt lavere.

Fordi hjem lånekapital bruge egenkapitalen i dit hjem som sikkerhed, lånetiden er normalt kortere, op til syv år i nogle tilfælde. Denne kortere lån sigt kan være noget af en hjælp i at give dig råd til en højere boligpris.

Home lånekapital er ønskeligt som opbakning til en nyere, billigere, mere effektiv type realkreditlån end en traditionel rente-kun lån, og vil normalt indslag meget gunstige vilkår for den rigtige forbruger.

Hjemmet for mange af de mennesker, som hjem lånekapital skal betales ud, er deres egen. Et ansvarligt lån kan være påkrævet, fordi du ikke længere har tilstrækkelig egenkapital i dit hjem til at give dig mulighed for at gennemføre, konsekvent, samt købmænd.

Hvis Jim beslutter, at han gerne vil have $ 300.000 eller anden grund, Jim går til sin lokale bank og ansøger om et lån. Efter at han er forhåndsgodkendt og modtager sit låneprovenu, går han til den lokale elektronikbutik og køber et køretøj. Når køretøjet er betalt, går han til den næste elektronik butik og købe et tidligere køretøj med samme lånebeløb. Efter hver af disse udviklinger, Jim’s værdi af køretøjet i sin egen besiddelse, øget med hver af disse 3 processer, er mindre end $ 300.000 lån provenu.

For at boligkøbere kan eje deres drømmehus, bør de, der først har ejet deres hjem, absolut eje deres hjem direkte. Men denne drøm kan blive skæmmet af finansielle forpligtelser. Boligejerskab, som at forsøge at komme igennem skolen eller betale forsikringspræmier simpelthen tage et stykke tid, men resultatet er værd at vente på.

Hvis du er ejer af et hjem og har opbygget betydelig egenkapital, kan du se på at tage et lån på den udestående egenkapital, især hvis du har en god kredit record. Hvis du har et problem at betale dette princip balance ned, end refinansiering det for en billigere rente ville sandsynligvis annullere eventuelle egenkapitaltab. Hvis du kan gøre dette, end du sikkert kan gøre et hjem-ansvarlig lånekapital.

Hvis du ikke har en anstændig kredit record, kan du være i stand til at kvalificere sig, med en vis egenkapital, for et lån Company sikret lån. Hvis du har et problem med at betale dette lån, refinansiering for et større lån beløb kan være din eneste alternative.

Med et hjem-ansvarlig lånekapital, kan du eje mere fast ejendom, så du kunne med ikke-securitized gæld. For at opnå dette vil du sandsynligvis nødt til at betale en højere rente, men fordelen er, at du lovligt kan forlænge din tilbagebetaling tidsplan. Dette vil også gavne dig i skattemæssige situationer ved at reducere de skyldige skatter.

Hvis du overvejer et hjem ansvarlig lånekapital, men har en kredit historie, der ikke er stor, kan du ønsker at opsøge outbad kredit-lån. Dårlige kreditlån kræver normalt ikke nogen form for sikkerhedsstillelse for et lån, og har væsentligt lavere satser. Du vil være i stand til at undgå nogle af omkostningerne ved lukning omkostninger, der er forbundet med et sikret lån.

Hvis du overvejer refinansiering dit hjem for et beløb større end hvad du skylder fra det tidspunkt, du tog din oprindelige realkreditlån, bør du overveje at gøre dette. Bortset fra at undgå en afskærmning opstår på grund af faldende markedsværdier, kan du reducere mængden af hovedstol du mister fra den interesse, du ikke betaler ned. Et hjem ansvarlig lånekapital kan også give dig mulighed for at sætte flere penge i det månedlige budget for andre poster, såsom college støtte, og forbrugerprodukter.

Home lånekapital er en fantastisk måde for dig at få lidt ekstra kontanter i disse tider med behov.

Skriv kommentar