Graviditet Ernæring og din nye baby – Del 1

Under graviditeten vitaminer er en væsentlig del af ernæring for dig og din baby. Så det er vigtigt at finde de rigtige vitaminer og mineraler at tage, mens du er gravid og holde sig til de anbefalede doser.

En ting at overveje, mens du er gravid, er, om vitamin eller mineral er vandopløseligt eller fedtopløseligt. Dette er vigtigt, fordi vandopløselige vitaminer er lettere udskilles, så du ikke behøver at tage en stor mængde af kosttilskud, hvis du ikke kender med sikkerhed. Ofte vandopløselige vitaminer er ikke absorberes godt af din krop og er bare besvimet, så du ikke behøver at tage kosttilskud af dem. På den anden side absorberes fedtopløselige vitaminer godt af din krop og anbefales ikke at blive taget i høje doser.

Der er et par ting, du kan gøre for at sikre, at du får de rigtige vitaminer og mineraler, mens du er gravid. Her er et par ting at kigge efter først. Ønsker du at være på udkig efter vitaminerne A, C, D, E og K? Disse er alle i vitaminetiketsektionen i butikken.

Er du på udkig efter calcium, jern, zink og D-vitamin? Først er der calcium, som findes i mejeriprodukter. Hvis du tager en multivitamin, bør du kigge efter calcium med D-vitamin. Du kan også få D-vitamin fra udsættelse for sollys, så hvis du planlægger at nyde solen denne sommer derefter tage et par ekstra minutter og gå lidt.

Vil du have en dosis kalium? Et af de mest almindelige vitaminer, vi modtager i vores daglige kost, er kalium. Spise fødevarer med højt indhold af kalium og natrium er en meget god vej at gå. Fødevarer med højt kalium er kartofler, avocadoer, bananer, tomater, sorte bønner, limabønner, asparges, søde kartofler, kokosnød og oliven. Du kan også købe et tillæg, hvis du har brug for mere end den anbefalede daglige dosis.

Bortset fra vitaminer og mineraler er der andre stoffer, der er afgørende for udvikling, styrkelse af knoglerne og beskyttelse af immunsystemet, som mange af os ignorerer i vores daglige kost. Et godt eksempel på dette er fluor. Fluor menes at hjælpe tænderne forblive stærke og sunde og præsenteres i vandet fluor. Desværre drikker de fleste af os ikke nær nok vand til, at kroppen har den fulde effekt af dette stof. Planlægger at getixnbspmkCryptshine første ting om morgenen kan være en god idé.

bekymrende undersøgelser bliver ved med at komme ud om osteoporose, men vi har alle været i risiko for tandproblemer på et eller andet tidspunkt i vores liv. Der er nogle ting, du kan gøre for at minimere risikoen for osteoporose til dit barn. De mest almindelige risikofaktorer for udvikling af osteoporose er forhøjet blodtryk, fedme og en stillesiddende livsstil. Kvinder, der er 65 år eller ældre, har større risiko for at udvikle osteoporose. Vægttab, selv 10 pounds kan reducere risikoen for at udvikle denne sygdom.

Mens der i prænatal ICU, din kost bliver nødt til at være rig på calcium til at opbygge stærke knogler og forebygge osteoporose. Den anbefalede daglige indtagelse af calcium er 1200 mg. Vær sikker på at du inkluderer D-vitamin fra mindst 5000 IE i din kost også.

Mejeriprodukter er en god kilde til calcium, men bidrager også til udviklingen af osteoporose. Liste over alle de store fødevaregrupper for calcium ville tage flere sider, selv omfatter elementer, der bør undgås som koffein og kunstige ingredienser. Overvej at oprette MyPyramidpared af National Dairy Council, som kan findes på deres hjemmeside. Dette vil give dig en god idé om de fødevarer, du bør fokusere på at tilføje til din kost.

Nogle af de mælkegrupper, du skal tilføje, er:

* Chokolade mælk – Rig på calcium og hjælper med at binde skadelige bor

* Sødmælk – God kilde til D-vitamin og vitamin A

* Skummetmælk – En god kilde til calcium og også D-vitamin

* Sennep og Center – Bygger stærke knogler og afværge osteoporose

* Sojamælk – Sojabønner er en god kilde til calcium og højt indhold af D-vitamin

American Dairy Association har stor information om fordelene ved mælk.

For at reducere risikoen for at udvikle osteoporose, så prøv at drikke tre eller flere glas fedtfattig mælk hver dag. Andre gode kilder til calcium er beriget korn, appelsinsaft og laks.

Knogler har også brug for calcium. Calcium bruges til at danne stærke knogler og hjælpe dem med at stå op til slitage, at haver og hus maling kan give dem. Jo mere skør knoglerne er, jo mere calcium er der brug for for at danne nye udskiftninger. Mangel på calcium kan forårsage osteoporose, og selv mindre indtag af forbindelsen kan være skadelig.

Skriv kommentar