Home Equity Kreditlinje

En fast rente eller variabel rente metode kan bruges til at beregne dit hjem egenkapital kreditlinje.

Den bedste måde at spare flest penge på dit hjem ansvarlig lånekapital, hvis du kun har en er at sikre, at lånebeløbet er lig med hjemmets nuværende balance, minus eventuelle realkreditlån refinansiering dækker, og pant refinansiering forsikringsselskab. Egenkapitalen kreditlinje ville så være $ 50.000, hvis du skylder $ 50.000 på dit hjem. Hvis du har mulighed for at betale faste beløb så dine rentebetalinger vil være lavere end sige $ 150.000 (2% rabat om året gange den primære rente på det tidspunkt, hvor lånet er taget plus 1,75% årligt gebyr). Så denne linje af kreditlån ville have en lidt lavere rente gebyr om året samt en lavere månedlig rate.

En fast rente hjem ansvarlig lånekapital er den bedste løsning, hvis formålet med lånet er at foretage investeringer. For at beskytte din kreditlinje mod mulig standard, vil du ønsker at betale det ud hurtigt.

Et hjem ansvarlig lånekapital er ikke et klogt valg, når bankerne er at reducere lånet til værdi på højt forrentede lån. Markedet er lille, og bankerne konkurrerer om en mindre andel. Uudnyttede kreditlinjer lukkes af mange banker. Disse er alle faktorer, der øger sandsynligheden for misligholdelse. Den typiske bank vil ikke godkende en refinansiering anmodning om ekstra egenkapital linjer, medmindre låntageren kan give tilstrækkelige grunde. Det er vanskeligt at opnå. Du bliver nødt til at bevise, at du er i en alvorlig økonomisk modgang, før banken vil godkende din låneansøgning.

En af de mest almindelige situationer, som kunderne befinder sig i, er at miste deres job. Hvad hvis du ikke har penge til at betale dine regninger, og så er du forpligtet på en kreditlinje for endnu et par hundrede dollars? Kreditorer stræber efter at få hver dollar til at tælle. Det er muligt at betale dine regninger til tiden, men lad din kredit score til at glide. Når du sakker bagud, falder din kreditvurdering. Dette er dårlig opførsel, der kan føre til modgang.

Disse er alle situationer, der sætter personen i en vanskelig økonomisk situation. Denne situation vil påvirke din fremtidige låntagning og investering. Det er en simpel kendsgerning, at kreditorerne ikke rigtig ønsker din kredit. Fordi de ikke ønsker at høre om dine trængsler, vil de ikke lytte til nogen historier om, hvordan din kredit har været i tilbagegang.

Vi mener, at de fleste forbrugere ikke bør refinansiere, medmindre de har alvorlige problemer med deres hjem egenkapital kreditlinje, eller har ekstreme kredit-og jobproblemer. Kredit påvirkes af hver ubesvarede betaling. De fleste mennesker, der har hjem egenkapital på deres realkreditlån er begrænset af den vigtigste balance i deres hjem og ikke udtrykket eller renten.

For mere information om refinansiering, kontakt os.

Skriv kommentar