Sådan kick Lacrosse uden tillid

Lacrosse er blevet kaldt en af de mest brutale spil på jorden. YouTube har gjort spillet kendt med deres “Vs” videoer. Det er vigtigt for enhver spiller i lacrosse at kunne sparke bolden med magt, lethed og hastighed. At være i stand til at passere godt er en væsentlig del af lacrosse. Det er vigtigt at praktisere disse teknikker ofte for at blive dygtige til at fange og passere, skyde, sparke og andre færdigheder. Dette er de bedste måder at forbedre dine lacrosse færdigheder.

Der er flere måder at levere hårde bolas eller hårde kick skud. Du kan enten sigte direkte mod dit mål eller sparke med overfladen. Hver spiller har en foretrukken metode. Vær kreativ og fleksibel, mens du stadig er i stand til at udføre teknikken.

Midtbanespillere er stadig de vigtigste, når det kommer til spark. En god midtbane er afgørende for denne teknik. Placeringen af en midtbanespiller giver dig mulighed for at forberede sig til sparket. Det er bedst at have spilleren træde til fra siden, rammer bolden med toppen af hans eller hun fod (eller vrist). Bolden skal være i en vinkel på 45 grader.

Fordelen ved at træde ind med foden foran anklen er, at bolden drejer, hvilket giver dig mulighed for at rulle bolden i samme retning som stien til dit vrist. Du kan sigte efter indersiden af din støvle til at gøre trin op kick. Det er lettere at ramme bolden med denne tilgang. Fordelen ved at bruge vrist spark over den traditionelle er, at bolden vil ramme jorden i en vinkel, der gør det sværere at blokere.

Din midtbane spillere bør line op på skyde ende af feltet for at øve dette skridt. Flyt dem derefter mod den anden side af feltet. Brug derefter din skydefod til at levere bolden mod en af spillerne i kassen. Så få dem til at skyde bolden for at se, om de får kontakt. Hvis deres skydning fod rører en grund, vil de føle sig trygge ved, at en anden spiller vil være i stand til at skyde for målet.

Når bolden rammer en grund, er det vigtigt at huske, at nøjagtighed er vigtigere end magt. Når du øver dig, skal du sørge for, at du er præcis med dine mål for at sikre, at spillerne får flest skud. Denne øvelse kræver, at du begrænser den afstand, spillerne skyder. Du kan træde over bolden, eller spilleren kan falde til jorden. For tæt og bolden kan hoppe fra din fod.

En anden stor øvelse, vi anbefaler, er Zig-Zag Drill. Fordi det er enkelt, hurtigt, nemt og effektivt, fungerer denne øvelse godt. Dine spillere skal danne tre linjer. Du kan vende enderne. Vi vil bruge de tre linjer til højre i dette eksempel. Diagonalen er dannet af linjerne i enderne og midten. Rookies vil line op i midten. De spillere med mindre dygtighed vil line op på ydersiden, mens dem med mere erfaring vil line op i midten.

Boret mål er at have spillerne i central position flytte til siderne og derefter skifte til deres ryg. Øvelsen ændres, så spillerne sparker eller skyder udenfor. De bør også køre med bolden, når de bevæger sig rundt på banen. Bolden vil begynde at falde ned, og du vil se spillere, der løber rundt på banen med det. Boret skal se spillerne løbe op og køre ned ad banen, når de løber rundt. Den anden spiller vil også køre op og ned på banen. Det er muligt at skyde flotte billeder med stor bevægelse.

Det er vigtigt at huske, at ikke alle store atleter er gode til at flytte. Schumpeter er en af de bedste basketballspillere, der nogensinde har spillet spillet. Han var en enestående basketballspiller, der brugte sin krop og sine vinkler på en måde, som kun få andre kunne.

Vi lever i en mediedrevet verden. De fleste atleter vil spille en sport, optage spillet og sende det online for at komme foran. Disse tips illustrerer storhed atleter og bidrage til at identificere de vigtigste aspekter af stor leg. Held og lykke, og have det sjovt!

Skriv kommentar