Sådan skalper mindre hår med en saks

Jo sundere dit hår er, jo mere vil du nyde det. Folk, der er fast besluttet på at slippe af med deres hoveder vil ikke stoppe med at søge. Der er altid værktøjer eller smøremidler, der kan bruges til at fjerne hoveder. Det er ligegyldigt, hvad du gør, vil der være en måde. Bare rolig, da der er mange hoved shavers.

Disse er enheder, der bruger lys til at hjælpe dit hår og hovedbund. Efter nogen tid fjernes håret af lyset. På trods af at det er svært at bruge eller usikkert, vil det blive købt og brugt af mennesker.

Hvis du er klar til at opgive dit hoved hår, er der stadig et par skridt, du skal tage. Disse er afgørende for at have et smukt og sundt udseende hoved. Her er nogle faser, du bør følge for at øge din naturlige vækstcyklus.

Fase et: Stop med at bruge din hårtørrer. Brug kun en føntørrer, hvis det er nødvendigt. Brug i stedet håndklæder eller andre apparater, der ikke er godt tørrede.

Fase to: Du bør undgå almindelige barbermaskiner til hovedspånering og -trimning. I stedet kan du bruge elektriske.

Fase tre: Selvom voksning er en effektiv metode, elektrolyse er den bedste løsning, hvis permanent hårfjerning er dit mål.

Fase fire: Uanset hvilken metode du bruger, skal du ikke gøre det oftere end to gange. Hvis du gør det flere gange end det, dit hoved hår vil begynde at falde ud.

Fase fem: Må ikke oversprøjtes. Hvis du sprøjter hårløs shampoo for ofte, kan det komme i øjnene og forårsage mørke rande. Reducer antallet af sprøjter.

Fase seks: Du bør aldrig lade hårløse hudprodukter være tændt i mere end tre minutter. Det vil forårsage irritation og brændende for din hud, hvis du fortsætter i mere end tre minutter.

Fase syv: Vask altid alle dine hænder efter brug af et produkt.

Fase otte: Bland aldrig hårvækstprodukter og hårfjerningscremer. Fordi de reagerer sammen, er det umuligt at sige, hvilken der er årsagen.

Fase ni: Køb ikke noget, der ikke er foreskrevet. Din hud og hår kan blive beskadiget af produkter, som du ikke har brug for.

Fase ti – Spis aldrig gaveartikler, såsom frugtsaft. Det er svært at vide, hvordan det kan påvirke din krop.

Fase elleve: Sørg for at følge alle instruktioner. Du kan se instruktioner til både normal eller tør hud for at hjælpe dig med at afgøre, om de er beregnet til dig.

Fase tolv: klem aldrig bumser eller bumser. Du ved ikke, om det er irritation eller bums. Det kan være enten irritation eller bumser, der fører til alvorlig infektion.

Fase 13: Ignorer ikke råd til din hud. Mange mennesker vil kun tage halvdelen af råd fra en person, der er mere erfarne. Hvad ville få dig til at ønske at gøre sådan noget?

Fase 14: Sammenlign ikke dig selv med andre. Du ved ikke, hvad de har oplevet. Hvordan ville du finde ud af, om det, der fungerede for dem, også fungerer for dig selv?

Fase femten: Drage fordel af feedback, positiv forstærkning, eller andre forslag fra andre. Du ved aldrig, hvad personen går igennem, eller hvis de begår fejl.

Fase seksten: Følg råd fra en ekspert i hårfjerning. Du er sikker på, at personen kender den seneste udvikling.

Fase sytten: Reducer antallet session. En række hårfjerning sessioner er nødvendig for de fleste mennesker at opnå tilfredsstillende resultater.

Fase atten – Overvej omkostningerne ved din procedure, og hvor ofte du bliver nødt til at deltage. Det er afgørende, at du vælger den specialist, der skal udføre proceduren. De kan fortælle dig, hvis du oplever nogen form for allergisk reaktion eller andre bivirkninger, der kan påvirke proceduren.

Fase atten plus – Når du er fuldt informeret, kan du derefter beslutte, om du ønsker at gennemgå proceduren.

Det er det vigtigste skridt. Find nu eksperten, der vil udføre din hårfjerningsprocedure. Det er altid bedst at møde dem så hurtigt og som muligt. Hvis de tilbyder tjenester, du har brug for, kan du også ringe til dem.

Glem ikke at gøre ordentlig forskning, før du forsøger at permanent slippe af med dit hår. Du kan finde flere nyttige oplysninger ved at læse følgende.

Skriv kommentar