Tab vægt med Lipo & Lipo-Opløs

De seneste år har oplevet en dramatisk ændring i amerikanernes liv. Antallet af overvægtige eller overvægtige mennesker er steget dramatisk. Du har sikkert allerede bemærket, at fedme fortsat er et betydeligt sundhedsproblem i dette land. USA’s befolkning bliver mere vant til fastfood, hvilket gør dem sårbare over for at udvikle sundhedsspørgsmål og miste deres fysiske appel.

Som folk alder, så gør deres helbred. En persons helbred påvirkes af mængden af ekstra fedtstoffer, de forbruger. Disse er ofte meget mere end kroppen kan håndtere. Forbrugende mere fedt-rige fødevarer hver dag kan føre til en stigning i kropsfedt. Folk bliver overvægtige. Man kan have svært ved at løbe, gå eller gå let, når dette sker.

Størstedelen af den lokale befolkning har besluttet at tabe sig naturligt og ved at spise en sund kost. En sund kost og regelmæssig motion er de bedste måder at tabe sig naturligt.

Hvad er Lipodissolve? Også kendt af lipo-dissolve/lipodissolve

Gennem fremskridt inden for smøremiddelvidenskab kan en simpel blanding af lecithin (og naturlige olier) injiceres i mesoderm. Det er det midterste lag af huden, der indeholder fedt ophobning. Kroppen kan nedbryde det fede lag ved hjælp af lecithin.

For at få de bedst mulige resultater fremstilles blandingen, der bruges til lipo-dissolve. Disse injektioner udføres i grupper på 3. Blandingen påføres de målrettede områder af en patient i en gruppe. I den anden anvender en anden patient blandingen på det samme målområde. Det er vigtigt, at du følger lægens anvisninger, når du fortæller ham, hvilke områder der kræver behandling. Blanding af den kemiske cocktail oftere end en gang pr. 10 dage er en god ide at undgå at sprede den eller sekundære infektioner.

Hver patient, der gennemgår lipodissolve, har en unik genopretningsplan. Behandlingerne administreres normalt tre gange pr. semakin. Afhængigt af hastigheden af helbredelse, varigheden af proceduren kan tage 20 minutter til 4 timer.

Resultaterne kan ses næsten øjeblikkeligt. De fleste patienter bemærker en dråbe på 6 til 15 inches efter hver session. Hvert målrettet område er unikt og vil have en anden måde at fjerne fedt på. Fordi behandlinger administreres med forskellige hastigheder, den tid det tager at fuldføre lipo-opløse terapi kan variere fra flere dage til flere måneder.

Efter proceduren

For at reducere risikoen for cellulite rådes patienterne til ikke at blande blandingen med koldt vand. Patienter bør bære tøj, der giver mulighed for maksimal svedtendens. Drikke masser af vand vil støtte i at flytte bindevæv og holde dem flydende.

Efter at være blevet gradueret fra maven til cirkulation forbliver løgnehistorien i kroppen i flere måneder. Efter proceduren, patienter vil være forpligtet til at følge en streng kost i flere uger. Normal spisning kan derefter genoptages. For at forhindre rebound på injektionsstedet skal patienterne overholde kostbegrænsningerne.

Når en patient føler optimistisk om hans eller hendes opsving er det afgørende, at han / hun stopper alle former for slankekure. Patienter rådes til at undgå fad slankekure, da de er midlertidige. Patienter bør få hydrering og motion med det samme efter proceduren. En læge skal konsulteres, hvis de ønsker at dø.

Skriv kommentar